dinsdag, 05 mrt 2024

Hulsel bouwt! Online informatiebijeenkomst

Hulsel bouwt!
 

 Online informatiebijeenkomst uitgifte bouwkavels woensdag 7 april om 19.30 uur.

Aan 't Kantje in Hulsel zal een nieuwe woonwijk gerealiseerd gaan worden. Hiermee kan een deel van de grote vraag naar woningen ingevuld worden. In het plan is ruimte voor ongeveer 33 woningen.

Diverse soorten woningen
De verkoop van de 1ste fase gaat nu van start als bouwplan "'t Kantje" in Hulsel. In deze fase zijn in totaal 14 woningen voorzien. Er komen 4 kavels voor vrijstaande woningen, 4 rijwoningen, 4 halfvrijstaande woningen en 2 seniorenwoningen. De rijwoningen, halfvrijstaande woningen en seniorenwoningen zullen projectmatig gebouwd worden door Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V.

Online informatiebijeenkomst
U bent van ons gewend dat wij voorafgaand aan de uitgifte van bouwkavels een informatiebijeenkomst organiseren, waarbij u zich kunt oriënteren op de kansen die 't Kantje in Hulsel u biedt. Helaas zijn we vanwege Covid-19 gedwongen om het deze keer online te organiseren om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Deze online interactieve informatiebijeenkomst organiseren wij op woensdag 7 april om 19.30. U kunt gewoon vanuit huis op uw computer de informatiebijeenkomst volgen, welke live vanuit het gemeentehuis te Reusel uitgezonden wordt.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we een uitleg geven over het stedenbouwkundig plan en het voorlopig ontwerp, de planning en de voorwaarden voor de uitgifte/loting. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen, die u tijdens de uitzending per mail kunt insturen naar een tijdelijk mailadres dat in de uitzending genoemd wordt. Zowel de architect, stedenbouwkundige als de aannemer/ontwikkelaar en uiteraard de gemeente zijn aanwezig. Vanaf deze datum staat de inschrijving voor de bouwkavels open.

Interesse?
Heeft u belangstelling voor een bouwkavel of woning in 't Kantje in Hulsel en wilt u graag de online informatiebijeenkomst bijwonen? Meld u dan bij Anke Julicher aan op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
U ontvangt dan per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan deze online informatiebijeenkomst met een link naar de online bijeenkomst!

Gemeente Reusel de Mierden  

www.wonenhulsel.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.