vrijdag, 12 apr 2024

Aankondiging vertrek Marc

Beste inwoners,


Via dit schrijven willen wij u graag informeren dat Marc heeft besloten te stoppen met zijn taken bij de dorpsraad. Door de opeenstapeling van taken en verantwoordelijkheden in de Dorpsraad en de werkgroep wonen had Marc bijna een tweede full time baan. Marc heeft aangegeven dat hij gevoelsmatig beter op zijn plek is bij de werkgroep wonen en verlaat de dorpsraad als secretaris en lid van de dorpsraad. Het resultaat van deze keuze is meer rust en vrije tijd voor zichzelf en zijn gezin.

Marc is sinds 2019 onderdeel van de dorpsraad en sinds 2020 secretaris. Een daadkrachtige en bevlogen aanpak kenmerkt zijn stijl. Verbinden was zijn kracht! Niet alleen heeft hij veel lijntjes binnen het dorp en weten velen hem te vinden, Marc is drijvende kracht geweest achter ons eigen platform www.hulselonline.nl

Het spreekt voor zich dat iedere vrijwilliger in Hulsel van onschatbare waarde is. We zijn Marc enorm dankbaar voor zijn vrijwillige bijdrage aan de Dorpsraad, aan Hulsel, aan hulselonline.nl en al het andere goede werk dat uit zijn handen is gekomen. Marc zal ons voorlopig nog ondersteunen als het om de website techniek gaat. We zijn blij dat zijn kennis en energie via de werkgroep wonen behouden blijft voor de leefbaarheid van Hulsel.

Marc namens ons allen: enorm bedankt!

Namens de Dorpsraad Hulsel
Jaap Verheijen - voorzitter

 

Lees het volledige bericht HIER