maandag, 17 juni 2024

Project waterspeeltuintje

De Dorpsraad Hulsel is al geruime tijd bezig met het verbeteren van de leefbaarheid in Hulsel en het realiseren van mooie plekken waar kinderen veilig kunnen spelen en ontdekken. Een van de projecten die momenteel wordt gefinancierd door de Dorpsraad is de renovatie en uitbreiding van het waterspeeltuintje bij de Kerkekkers.

Onder leiding van Wim en Bas zijn vrijwilligers van de Buurt Kerkekkers op 4 maart 2023 begonnen met het snoeien van de bomen en struiken en het bouwen van een Tipi als onderdeel van het natuurspeeltuintje.

Het doel van dit project is om het waterspeeltuintje om te vormen tot een prachtige natuurspeeltuin, waar kinderen zich kunnen vermaken in een natuurlijke omgeving. Door het aanleggen van een kabelbaan van maar liefst 22 meter, die door de Dorpsraad Hulsel is gefinancierd, wordt deze natuurspeeltuin nog aantrekkelijker voor kinderen.

Naar verwachting zal het project eind mei 2023 volledig zijn gerealiseerd, zodat kinderen en hun (groot)ouders kunnen genieten van een vernieuwde en verbeterde natuurspeeltuin tijdens de zomermaanden. De kabelbaan zal een spannende en avontuurlijke toevoeging zijn aan het speeltuintje en zal ongetwijfeld veel kinderen aantrekken.

We hopen dat dit project een groot succes zal worden en dat kinderen in Hulsel nog jarenlang kunnen genieten van deze mooie natuurspeeltuin en kabelbaan.

Sfeerbeelden van 4 maart: Project waterspeeltuintje