maandag, 27 mei 2024

Oudervereniging Clemensschool Hulsel


Contactpersonen:         Fieke Amting

Telefoonnummer:         06-41311526

E-mailadres:                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Voor meer informatie kunt u kijken op:
www.clemensschoolhulsel.nl

Wat doen we?

Samen met de leerkrachten en ouders zorgen wij ervoor dat uw kind een leuke schooltijd heeft. Leren is en blijft de basistaak van de school, maar ook activiteiten er omheen maken dat de basisschool voor u en uw kind een onvergetelijke tijd wordt. Dat is leuk werk en met voldoende ouders is dat zeker goed te doen.
De activiteiten die wij o.a. (mede) organiseren zijn; de jaarlijkse spelletjes dag, de paaslunch, een kerstviering, de jaarafsluiting en ondersteunen de school bij de open avond, carnaval en de schoolfotograaf.

 

Wie zijn wij?

De oudervereniging oftewel de ouderraad bestaat op dit moment uit 9 ouders. We vergaderen ongeveer 6 keer per jaar en bespreken daar de activiteiten die geweest zijn (evalueren) en nog in de planning staan. Ieder jaar maken we een begroting die onze penningmeester zorgvuldig in de gaten houdt.

Hiernaast is de ouderraad betrokken bij een aantal buitenschoolse activiteiten, voor een deel ingebed in het Hulselse verenigingsleven, en staat hiermee middenin de Hulselse gemeenschap.