maandag, 20 mrt 2023

Politie

Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844
RSS feed Alle Berichten voor de provincie Noord-Brabant
  1. De leiding van de politie Oost-Brabant heeft een medewerker uit het district Eindhoven ontslagen. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan ernstig plichtsverzuim.
  2. Zondagavond heeft er een straatroof plaatsgevonden in Breda. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.
  3. Twee 17-jarige jongens uit Zevenbergen hebben zich woensdag 15 maart 2023 via hun advocaat bij de politie gemeld vanwege de oproep in Bureau Brabant. Het opsporingsprogramma toonde maandag 13 maart jl. ‘geblurde’ beelden van twee jongens die gezocht werden voor mishandeling. Ze kregen van de officier van justitie een week de tijd om zich bij de politie te melden. Ze worden vandaag verhoord.
  4. De 68 jarige Adrianus is sinds 17 maart te 13:00 uur vermist uit Rijen. Hij is het laatst gezien aan de Houtelaar 35. Mogelijk bevindt hij zich in het buitengebied, bos, in de omgeving van Breda, Dorst, Oosterhout en Dongen. Het is onbekend welke kleding hij droeg. Hij verplaatst zich mogelijk op een fiets, een groene/blauwe damesfiets.
  5. Bij een bedrijf aan de Rijksweg-Zuid in Rucphen werd zaterdagavond een verdachte aangehouden voor het stelen van diesel uit een vrachtwagen.