maandag, 17 juni 2024

Update bestemmingsplan de Kanten!

Op dit moment is het bestemmingsplan voor fase I aan de Kanten vastgesteld.

Inmiddels is ook het hele plan (dus ook voor fase II) al bouwrijp gemaakt. Bij fase I wordt de bouw door kopers nu al voorbereid en deels ook al opgestart.

Wij verwachten dat de uitrol van fase II vlak na de zomer van 2022 plaats kan vinden, dit onder voorbehoud en afhankelijk van vaststelling bestemmingsplan fase II door de gemeente. Voor fase II loopt momenteel ook al een CPO project voor de bouw van 10 starterswoningen waarvoor 10 kandidaten zich tijdig hebben aangemeld.

Op dit moment vindt de informatievoorziening vanuit Werkgroep Wonen plaats via de site www.wonenhulsel.nl.

Er is, vanuit dorpsraad Hulsel, recentelijk voor gekozen om alle informatievoorziening richting de dorpsbewoners van Hulsel meer te concentreren en te gaan bundelen via één digitaal platform: www.hulselonline.nl.
Dit betekent dat ook de informatievoorziening vanuit Werkgroep Wonen daarin wordt opgenomen. Als email adres blijven wij echter bereikbaar onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 01/02/2022 is de website wonenhulsel.nl offline, wenst u toch op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen via de werkgroep wonen maar ook van alles wat te maken heeft met ons dorpje, dient u zich opnieuw in te schrijven via deze link op de website hulselonline.nl. Als dorpsraad vinden wij het heel belangrijk om in de toekomst minstens 1 keer in de maand jullie op de hoogte te brengen wat er allemaal gebeurt in ons prachtige dorpje.

We hopen u natuurlijk terug te zien op de nieuwe website.

Namens de Werkgroep Wonen en de Dorpsraad