woensdag, 07 juni 2023

Gemeente Bladel

  1. Per 1 augustus start Theo Hoex als interim secretaris bij de gemeente Bladel. Hij volgt Ed Mol op, die zijn werkzaamheden voor de gemeente Bladel beëindigt om een nieuwe start te maken in Italië.
  2. Op 29 mei was echtpaar Wouters-Castelijns 60 jaar getrouwd. Burgemeester Van Beek bracht hen een bezoek. Van harte gefeliciteerd aan het diamanten paar!
  3. In mei zijn acht watertappunten in gemeente Bladel geplaatst, waar voorbijgangers gratis fris water kunnen drinken. De locaties voor de watertappunten zijn gekozen op basis van wandel- en fietsroutes, en waar veel voorbijgangers zijn. Met de watertappunten wil de gemeente gezondheid, vitaliteit en beweging in de open-bare ruimte stimuleren. De locaties zijn samen met de dorpsraden en het GBOH bepaald.
  4. Bewegen is gezond! Vaak worden mensen die willen bewegen lid van een wandel- of fietsgroep. Echter sommigen wandelen of fietsen liever alleen of met z’n tweeën. En juist hier doet zich een kans voor!
  5. Op 1 juni 2023 gaat er een nieuwe wet in die invloed heeft op energiecontracten. Het is belangrijk om het juiste energiecontract af te sluiten omdat overstappen naar een andere leverancier vanaf 1 juni een hoge boete met zich meebrengt.