dinsdag, 05 mrt 2024

Sessies 7 juli 2020 bestemmingsplan

Sessies avond 7 juli 2020 bestemmingsplan Kanten
 

Voor alle mensen die al zich hebben ingeschreven, worden er op 7 juli 2 sessies gehouden. De eerste sessie begint om 19.00 en de tweede start om 20.30. In welke sessie u bent ingedeeld, wordt na 30 juni per brief/mail aan degenen die zich hebben ingeschreven bekend gemaakt. Het verdere verloop van deze avond alsmede de richtlijnen waar we aan moeten voldoen vanuit de RIVM.

De sessies zullen plaatsvinden in ´t Drieske.

Één van de agendapunten zal zijn toelichten van de plannen door de gemeente Reusel - de Mierden en het kenbaar maken van de schetsen van een kavelindeling. Ook zal door de gemeente een inschrijfformulier worden afgegeven waarbij u uw wensen kenbaar kan maken en wat geldt als een voorlopige inschrijving.

Het maximaal aantal personen wat kan zijn per sessie bedraagt 25. Er is nog een mogelijkheid om in te schrijven via deze LINK Dit is nog mogelijk tot en met 30 juni.

Belangrijk om te weten i.v.m. corona maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM.

1. Het is belangrijk dat u thuis blijft als u griep of verkoudheidsklachten heeft.

2. Per tafel mogen er meerdere mensen uit 1 huishouden plaats nemen. Wij hebben gekozen voor aanwezigheid van maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden die aanwezig kunnen zijn in verband met het feit dat de bijeenkomst slechts voor een beperkte groep mensen plaats kan vinden.

3. Inschrijvingen voor de bijeenkomst is verplicht

Voor vragen kan men zich richten tot leden van de werkgroep of via de mail.


Werkgroep Wonen Hulsel
Gerrit, Joris, Jos, Marc, Nol en Teun.


www.wonenhulsel.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.