dinsdag, 05 mrt 2024

Deelname sessie bestemmingsplan Kanten.

Inschrijving voor een deelname aan een sessie over het nieuwe bestemmingsplan aan de Kanten te Hulsel (Sportpark)
 

Per 1 juni 2020 zijn de corona maatregelen versoepeld. Hierdoor zijn wij als werkgroep wonen met ondersteuning van de gemeente Reusel de Mierden terug in de gelegenheid om e.e.a. te organiseren met betrekking tot de realisatie van een nieuw bestemmingsplan aan de Kanten te Hulsel (sportpark), mits we aan een aantal voorwaarden gesteld door het RIVM voldoen.

Vóór de bouwvak zullen wij met een beperkt aantal personen een bijeenkomst houden, waarop de plannen worden toegelicht en er ook schetsen van een kavelindeling getoond zullen worden.

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor deze avond, zal u binnenkort van ons het programma ontvangen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen er meerdere sessies georganiseerd worden. Er kan een beperkte groep van maximaal 16 personen deelnemen per sessie.

Aan alle belangstellende wordt gevraagd om zich in te schrijven via deze LINK

Belangrijk om te weten i.v.m. corona maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM.

1. Het is belangrijk dat u thuis blijft als u griep of verkoudheidsklachten heeft.

2. Per tafel mogen er meerdere mensen uit 1 huishouden plaats nemen. Wij hebben gekozen voor aanwezigheid van maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden die aanwezig kunnen zijn in verband met het feit dat de bijeenkomst slechts voor een beperkte groep mensen plaats kan vinden.

3. Inschrijvingen voor de bijeenkomst is verplicht


Voor vragen kan men zich richten tot leden van de werkgroep of via de mail.


Werkgroep Wonen Hulsel
Gerrit, Joris, Jos, Marc, Nol en Teun.