woensdag, 17 juli 2024

CPO Woningbouw Fase II - Kanten

Wanneer jullie voor het onderstaande interesse hebben, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woningbouw Fase II de Kanten is aanstaande!

Eindelijk wordt de vergunning voor het bestemmingsplan fase II De Kanten op korte termijn afgegeven. Dit betekent weer nieuwe bouwmogelijkheden in Hulsel!!.

Inmiddels zijn voor fase II 10 starters in CPO verband al druk bezig met de voorbereidingen voor hun woningen. Daarnaast worden in fase II een 2-kapper, een vrijstaande bouwkavel en 4  sociale huur/koopwoningen opgenomen. Tevens is in dit plan ook ruimte opgenomen voor 3 geschakelde woningen.

Na het succes van het lopende CPO traject onderzoeken wij momenteel of er belangstelling is om voor deze 3 woningen ook een (mini)CPO traject te starten. De woningen kunnen zowel levensloop- als  starterswoningen zijn, of een combinatie van beiden.
Voordelen van een dergelijk CPO traject zijn: veel eigen inbreng bij het bouwen van de woning en (gezamenlijke) kostenvoordelen.

Heb jij eventueel belangstelling hiervoor of vragen hierover meld je dan bij een van onderstaande personen.

Tijdens de openbare Dorpsraadbijeenkomst van 30-11 a.s. zal de uitwerking van fase II De Kanten nader worden toegelicht.

Werkgroep Wonen

Voor informatie: Gerrit of Nol van der Heijden of Marc Wuyts.