maandag, 17 juni 2024

Hulsels Blaoike

Het Hulsels Blaoike (HB) heeft ten doel haar abonnementhouders te informeren, door middel van binnen Hulsel ontvangen artikelen over actuele onderwerpen/opstapel staande activiteiten en van buiten Hulsel ontvangen artikelen over onderwerpen/activiteiten, welke van belang kunnen zijn voor de inwoners van Hulsel.


Wekelijks op maandag wordt het HB uitgebracht, met uitzondering van de basisschoolvakanties. Het blad wordt aan huis bezorgd, dan wel per mail toegezonden.

Artikelen kunnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden aangeboden. Aanmelden voor een abonnement op het HB kan bij de navolgende contactpersonen:

Jeanne Liebregts           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jacqueline Roymans     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Merckx                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

HB HulselRedactie:                   Jeanne Liebregts – Verhagen
E-mail:                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kopij voor:                 Zaterdag 12.00 uur inleveren
Bezorging:                 Pleun Lemmens  en Sam van Rijzingen
 
De redactie kan bepalen stukken te veranderen, in te korten of niet te plaatsen. De redactie is niet verantwoordelijk voor typefouten. 
 
Aanleveren: tekst per mail of met bijlage in Word. Afbeeldingen in JPEG of PNG.